Personaliseren van artikel

De meest gebruikte manier voor een logobedrukking is de tamponbedrukking.Door middel van een soort stempel.Voor karton, kunststof, hout en soms zelfs klein textiel.

U krijgt eerst een digitale drukproef.

Daarna wordt er een drukbestand gemaakt en in negatief gezet. Daar wordt een filmpje van gemaakt en wordt de machine ingesteld passend op het product zoals voorgesteld in de digitale drukproef. Dat zijn de zogenoemde startkosten.

Het wordt kleur voor kleur gestempeld vandaar dat deze kosten ook per kleur worden berekend.Dit kan een pms kleur zijn maar heeft u geen pms nummer kunnen we deze erbij zoeken.

Om onze producten digitaal te printen hebben wij een samenwerking met meerdere bedrijven die daar gespecialiseerd in zijn.

 

Wij geloven in een schone en gezonde omgeving en daarom is 100% van onze productie bedrukt met milieuvriendelijke materialen en werken met natuurlijk inkten.

De samenwerkende bedrijven concentreren zich op de nieuwste druktechnieken om een breed scala aan afdrukmogelijkheden te bieden voor de promo-activiteiten en speciale marketing.

Zeefdruk is een vlakdruktechniek die gebruikt wordt voormeerdere productie doeleinden, zoals transfers, linnen voorboekbinders, houten plankjes, enzovoort. Als het maar vlak is.

Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor deproductie van bijvoorbeeld printplaten en zonnecellen.

Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig.


Een stuk fijn gaas van polyester  wordt over een raamwerkgespannen het zeefdrukraam. Door een aantal technischehandelingen komt het te bedrukken logo in het gaas te staan.De inkt wordt door het gaas op het artikel gezet en het logostaat op uw product.

Transferdruk is een/ transfers onderdeel van de zeefdruktechniek.

Bij transferdruk wordt de inkt, een of meerdere kleuren,

in spiegelbeeld op speciaal papier gedrukt.


Op de inkt wordt een extra lijmlaag aangebracht.

Het papier wordt, met de print omlaag, op het artikel gelegd

en met een transferpers (soort grote strijkbout) op het artikel gezet.

Het voordeel is dat het op artikelen gedrukt kan worden wat met gewone zeefdruktechniek niet haalbaar is.


Deze techniek wordt veel gebruikt voor tassen, paraplu’s, overhemden, bodywarmers, coolbags, enzovoort.

In en uitpakken

Door de laserstraal met een laag vermogen en op hoge snelheid over het materiaal te laten bewegen, kunnen we met de lasersnijder ook graveren.
In tegenstelling tot snijden is graveren ook mogelijk op materialen als metaal, steen, leer, hout, glas, etc.(foto: Dit product is gegraveerd als badge aan een kurken lanyards)


In en uitpakken

Soms komt een product in een verpakking.

Deze moet dus eerst worden uitgepakt en

eventueel ook weer ingepakt.


Dit zijn bijkomende kosten.

WE ARE

CREATIVE


Personaliseren van uw artikel